vrijdag 13 november 2020

Autofans: Ferrari SF90 Spider is eerste plug-inhybride cabriolet uit Maranello (2020)

AUTOFANS
Ferrari SF90 Spider is eerste plug-inhybride cabriolet uit Maranello (2020)
Ferrari haalt het dak van zijn SF90 Stradale. Ook als Spider is deze plug-inhybride supercar goed voor een kolossaal vermogen van 1.000 pk en een elektrisch rijbereik – dat weliswaar beperkt is.
Lees verder

Porsche Unseen: inkijk in top secret-designarchieven
Zuffenhausen laat in zijn designkaarten kijken. Porsche toont de komende tijd een heleboel studiemodellen en prototypes van modellen die uiteindelijk nooit het levenslicht zagen. Zoals de Porsche 919 Street.
Lees verder

BIV en verkeersbelasting: simulatietool klaar voor 2021
Vanaf 1 januari 2021 gebruikt Vlaanderen alleen nog de WLTP-norm voor de CO2-uitstoot in de berekening van de belasting op inverkeerstelling (BIV) en jaarlijkse verkeersbelasting. Bovendien zijn auto's op CNG en plug-inhybrides in 2021 niet langer vrijgesteld van die belastingen. De simulatietool van de Vlaamse overheid houdt voortaan rekening met die wijzigingen.
Lees verder

Officieel: Renault Kangoo eindelijk nog eens in het nieuw (2020)
We zouden het haast vergeten, maar de Kangoo die Renault in de catalogus heeft staan, is eigenlijk al 13 jaar oud. De Fransen hebben nu eindelijk de derde generatie van de bestelbreak klaargestoomd.
Lees verder

Hyundai geeft Kona Electric frisgewassen snoet (2020)
De Hyundai Kona Electric is nog maar twee jaar op de markt, maar de Koreanen achten de tijd toch al rijp voor een facelift. Die herken je meteen aan zijn nieuwe snoet, maar krijgt nog enkele andere updates mee.
Lees verder