vrijdag 27 november 2020

Autofans: Hyundai Bayon wordt nieuwe Koreaanse instap-SUV

AUTOFANS
Hyundai Bayon wordt nieuwe Koreaanse instap-SUV
De Koreaanse constructeur kondigt de komst aan van een nieuwe SUV. De Bayon moet in Europa het instapmodel worden in het SUV-gamma van Hyundai, en neemt in het B-segment plaats net onder de Kona.
Lees verder

Officieel: Audi SQ5 Sportback TDI is sportieve coupéafgeleide (2020)
Eind september stelde Audi de Q5 Sportback voor, de variant met steil aflopende daklijn van de Q5. Die Sportback krijgt nu ook de motor van de SQ5 in het vooronder, en heet dus logischerwijs SQ5 Sportback TDI.
Lees verder

Officieel: Lego Technic Ferrari 488 GTE "AF Corse #51"
Lego schakelt een versnelling hoger in de aanloop naar de feestdagen. Na de McLaren Senna GTR wordt de Lego Technic-collectie nu uitgebreid met deze Ferrari 488 GTE. De blokjesversie van de circuitauto werd samen met Ferrari ontwikkeld.
Lees verder

Volkswagen plant elektrische auto van Polo-formaat
De Duitse constructeur Volkswagen broedt op plannen voor een elektrische auto die het formaat krijgt van de Polo. Dat schrijft persbureau Reuters. De EV krijgt wellicht plaats in de elektrische ID-familie onder de ID.3.
Lees verder

Nissan scherpt elektrische Leaf aan voor nieuwe jaargang
Nissan heeft zijn Leaf voorbereid op een nieuwe jaargang. De elektrische auto krijgt vooral veel nieuwe rijhulp en connectiviteit en – revolutie – een stuur dat nu altijd in de diepte verstelbaar is.
Lees verder