maandag 16 november 2020

Autofans: Nissan blikt vooruit op nieuwe Qashqai

AUTOFANS
Nissan blikt vooruit op nieuwe Qashqai
De Japanse constructeur stoomt alles klaar voor het debuut van de derde generatie Qashqai. De populaire SUV komt in de lente van 2021 op de markt, als milde hybride en als full hybrid.
Lees verder

Mazda CX-3 mag nog een laatste keer shinen (2020)
Mazda geeft zijn compacte CX-3 een facelift mee. Die herleidt het motorgamma sterk, maar brengt ook enkele cosmetische en technologische retouches met zich mee. Op die manier kan de compacte SUV er weer tegenaan voor de herfstdagen van zijn carrière.
Lees verder

Is de Volkswagen ID.4 meer dan een elektrische Tiguan? [VIDEO]
De ID.3 is nog maar goed en wel voorgesteld, of daar is Volkswagen al met de ID.4. Is deze SUV van Tiguan-formaat meer dan een Tiguan in een blits elektrisch jasje? Wim zocht het uit!
Lees verder

Rijtest + video: Mazda MX-30 (2020)
Je kunt maar zo lang eigenzinnig je zin blijven doen tot Europa aan de deur klopt. Ziedaar in één zin de ontstaansgeschiedenis van de MX-30 samengevat. De wat? De Mazda MX-30, de eerste elektrische auto van de Japanse constructeur.
Lees verder

Plug-in hybride Kia Sorento ruim 10.000 euro duurder dan dieselversie
Na de lancering van de Sorento met een dieselmotor en een versie met een hybride aandrijving, voegt Kia begin volgend jaar ook een hybride stekkerversie van de SUV toe.
Lees verder