Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Officieel: Audi SQ2 rijdt in minder dan 5 tellen naar 100 km/u (2020)

AUTOFANS
Officieel: Audi SQ2 rijdt in minder dan 5 tellen naar 100 km/u (2020)
Na de facelift van de Q2 vervolledigt het merk met de vier ringen het Q2-gamma met een sportieve telg, die als vanouds naar de naam SQ2 luistert.
Lees verder

Duurtest: MG ZS EV (2)
We zijn intussen al enkele weken onderweg met de elektrische MG ZS EV. Hoog tijd dus voor een overzicht van onze testindrukken. Hoe goed valt er dagelijks samen te leven met deze Chinese Brit? Dit zijn onze eerste bevindingen.
Lees verder

Alles kan beter, zelfs de McLaren 620R
De McLaren 620R staat helemaal bovenaan het gamma van de Britse sportwagenfabrikant, want het is een straatlegale circuitmachine. Ondanks zijn vermogen van een slordige 620 pk is het een geruststellende gedachte, dat tuner Novitec nog wat extra pk's uit het V8-blok weet te puren. De teller staat op 711 pk…
Lees verder

Toyota ProAce Verso gaat elektrisch, koersverandering in hybride strategie op til?
Toyota kondigt vandaag een elektrische versie aan van de nieuwe Proace Verso. De Japanse constructeur biedt twee batterijversies waarvan die met de grootste capaciteit een rijbereik tot 330 km biedt.
Lees verder

Nissan Micra klaar voor 2021
Nissan investeert in zijn kleinste Micra want het trendy ogende B-segment autootje krijgt een nieuwe benzinemotor die conform de strenge Euro 6d-norm is. Samen met de motor komt er een kleine update waarbij vooral de afwerkingsniveaus worden herschikt.
Lees verder