maandag 9 november 2020

Autofans: Subaru BRZ: einde verhaal voor Europa

AUTOFANS
Subaru BRZ: einde verhaal voor Europa
De Japanse constructeur Subaru is volop bezig aan de tweede generatie van zijn BRZ. Die wordt binnenkort voorgesteld, maar zal niet meer voor de Europese markt bestemd zijn.
Lees verder

Mercedes gaat 'back to the roots'
Stuttgart laat weten dat de compacte, in hoofdzaak voorwielaangedreven, modellen niet langer een beroep doen op de Renault-dieselmotor. De 1.5 dCi zelfontbrander van de Franse constructeur ruimt plaats voor de tweeliter diesel die door het merk met de ster werd ontwikkeld en gebouwd. Eigen dieselmotoren maakten het merk overigens tot wat het is.
Lees verder

Mercedes gaat 'back tot he roots'
Stüttgart laat weten dat de compacte, in hoofdzaak voorwielaangedreven, modellen niet langer een beroep doen op de Renault-dieselmotor. De 1.5 dCi zelfontbrander van de Franse constructeur ruimt plaats voor de tweeliter diesel die door het merk met de ster werd ontwikkeld en gebouwd. Eigen dieselmotoren maakten het merk overigens tot wat het is.
Lees verder

Technische keuring kan niet meer volgen, monopoliepositie is achterhaald
De Covid-19 pandemie gooit flink wat roet in het eten om de periodieke autokeuring vlot te laten verlopen. De keuringstations verzuipen in het werk en de automobilist is daar meer dan ooit het slachtoffer van, getuige de wachttijden van bijna vier uur om een auto door de keuring te loodsen.
Lees verder

Toyota C-HR GR SPORT: wel de look maar niet de spieren
Toyota lanceert begin volgend jaar de C-HR GR SPORT, een sportief ogende versie van de bestaande C-HR. Extra vermogen komt er niet maar de fysieke suggestie wordt ondersteund door grotere velgen, koetswerkelementen in zwarte pianolak en een sportieve afwerking van het interieur.
Lees verder