dinsdag 10 november 2020

Autofans: Toyota C-HR GR Sport: wel de looks maar niet de spieren

AUTOFANS
Toyota C-HR GR Sport: wel de looks maar niet de spieren
Toyota lanceert begin volgend jaar de C-HR GR Sport, een sportief ogende versie van de bestaande C-HR. Extra vermogen komt er niet, maar de fysieke suggestie wordt ondersteund door grotere velgen, koetswerkelementen in zwarte pianolak en een sportieve afwerking van het interieur.
Lees verder

Officieel: Land Rover Discovery aan de facelift
Land Rover onderwerpt de Discovery aan een tussentijdse update. Vier jaar na de lancering van het model krijgt de terreinwagen een facelift.
Lees verder

Officieel: Ssangyong Rexton krijgt nieuwe neus en updates
Ssangyong vond het na drie jaar tijd om een update te maken aan de Rexton, de grote SUV van het Koreaanse merk. Kijk je even mee?
Lees verder

Stellantis krijgt vorm
Eind vorig jaar kondigde PSA en Fiat een fusie aan en ze maakten meteen een naam bekend voor de nieuwe 'autoreus' die zo ontstond: Stellantis. Vandaag staan beide groepen een stapje dichter bij het afronden van de deal want men toont het nieuwe logo van de automotive groep.
Lees verder

Tien jaar Nissan Leaf
Precies tien jaar geleden lanceerde Nissan zijn eerste volledig elektrische auto, de Leaf. Destijds was hij meer dan ooit vernieuwend, want het was een van de eerste elektrische auto's die in massa werd gebouwd.
Lees verder