Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Vaarwel W12: Bentley geëlektrificeerd in 2026, elektrisch in 2030

AUTOFANS
Vaarwel W12: Bentley geëlektrificeerd in 2026, elektrisch in 2030
Bentley heeft een inkijk gegeven in zijn toekomstplannen. Tegen 2026 wil de Britse constructeur alleen nog plug-inhybrides en volledig elektrische modellen aanbieden, in 2030 moet heel het gamma volledig elektrisch zijn. Volgend jaar moeten er alvast twee nieuwe plug-inhybrides volgen.
Lees verder

Audi RS e-tron GT: hier zijn de specificaties van de eerste elektrische RS!
Audi is bezig aan een uitgebreide teasercampagne rond zijn elektrische grand tourer, de E-Tron GT. Die krijgt al meteen van bij zijn debuut een RS-model, dat net als de gewone versies het platform van de Taycan gebruikt. De productieversie is nog niet klaar, maar Ingolstadt is wel al zo vriendelijk de specificaties vrij te geven.
Lees verder

Lego Ghostbusters Ecto-1: Who You Gonna Call?
Net na Halloween maar ruim op tijd voor de feestdagen heeft Lego een van de meest iconische filmauto's van het witte doek omgezet in blokjesvorm: de Ghostbusters Ecto-1, uit de gelijknamige film Ghostbusters.
Lees verder

Rijtest: Subaru XV e-Boxer (2020)
Ook een kleine constructeur als Subaru ontsnapt niet aan de strengere Europese uitstootnormen. De Japanners hebben dus een hybride klaar, waar ze weliswaar hun eigen draai aan geven. Een hybride aandrijflijn in een crossover, dat moet een succesformule zijn. Toch?
Lees verder

Officieel: Ford EcoSport Active vervolledigt gamma (2020)
Ford had hem vorige maand aangekondigd maar nu officieel gemaakt: de Active-versie van de EcoSport. Oftewel: de crossoverversie... van de SUV.
Lees verder