Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Video: een Bugatti Chiron Sport leasen? Pijnlijk duur!

AUTOFANS
Video: een Bugatti Chiron Sport leasen? Pijnlijk duur!
Wie niet zomaar een paar miljoen veil heeft voor een Bugatti Chiron Sport, kan er misschien een leasen. Dat kreeg deze Amerikaanse YouTuber te horen van zijn lokale garagist. Een leasecontract van twee jaar voor een Bugatti van een jaar oud? Pijnlijk duur.
Lees verder

Krasse karren: 2CV Charleston wordt 40 jaar
In oktober van 1980 lanceerde Citro├źn een beperkte 'Charleston'-reeks om de 2 CV in de kijker te plaatsen. Het model dat al van 1949 op de markt was kon wat extra aandacht gebruiken in het steeds sneller veranderende autolandschap.
Lees verder

Volkswagen plaagt laatste keer met Golf R
Volkswagen legt de laatste hand aan het debuut van de nieuwe generatie Golf R. Die wordt woensdag voorgesteld, maar niet voor er nog een laatste keer een teaser de wereld in gaat.
Lees verder

Lockdown: Help, mijn auto moet naar de keuring!
UPDATE NOVEMBER 2020 Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat onze samenleving zo goed als tot stilstand is gekomen. Maar wat als je de komende weken naar de keuring moest? En hoe zit het met de verzekering van een "ongekeurde auto door overmacht"? Autofans zocht de antwoorden.
Lees verder

Lockdown: help, wat met mijn rijexamen?
UPDATE NOVEMBER 2020 De coronacrisis heeft zowat heel onze samenleving stilgelegd, inclusief de rijscholen en examencentra. De komende weken openen die langzaam weer de deuren. Maar wat als je net tijdens de lockdown je examen moest doen? Daar heeft de overheid nu een antwoord op klaar.
Lees verder