woensdag 11 november 2020

Autoweek: 30 jaar AutoWeek: Dit was nummer 46 in 1990

30 jaar AutoWeek: Dit was nummer 46 in 1990
AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we wekelijks terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 46 in de winkel, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in nummer 46?
Lees verder

Dit zijn de nieuwe youngtimers van 2021: coupé/cabrio
De youngtimerregeling is geliefd onder zakelijke rijders in Nederland. Wanneer auto's 15 jaar oud zijn, komen ze voor het gunstige bijtellingstarief in aanmerking. Ieder jaar komen er dus weer 'nieuwe' modellen bij die zakelijk voordelig gereden kunnen worden. We zetten een stel 'interessante debutanten' op een rijtje die zowel in coupé- als cabrioletvorm - of een combinatie hiervan - verkrijgbaar waren in 2006.
Lees verder

Luxueuze praalwagen: Kia Carnival Hi-Limousine
Dit is vast de meest luxueuze MPV van Kia die je ooit hebt gezien. We heten welkom: de weelderige Kia Carnival Hi-Limousine!
Lees verder

BMW iX3 - Rij-impressie
Toen BMW in 1983 voor het eerst met een diesel kwam, was de slogan: de eerste diesel die rijdt als een BMW. Deze elektrische iX3 is de eerste EV die eruitziet als een gewone BMW. Een noodgreep of juist een slimme zet?
Lees verder

Ram Power Wagon viert 75-jarig bestaan van pick-up
Ter ere van de 75-jarige verjaardag van de Dodge Power Wagon komt Ram met een Power Wagon 75th Anniversary Edition op de proppen.
Lees verder