woensdag 11 november 2020

Autoweek: 'Accucapaciteit Tesla Model 3 toegenomen tot 82 kWh'

'Accucapaciteit Tesla Model 3 toegenomen tot 82 kWh'
De onlangs vernieuwde Tesla Model 3 beschikt over een grotere batterijcapaciteit, zo blijkt uit gelekte Duitse importpapieren van een Model 3 Long Range.
Lees verder

Nul NCAP-sterren voor Suzuki S-Presso
Een donkere dag voor de Suzuki met de leukste modelnaam van het moment: de S-Presso. Het karretje werd door Global NCAP vol overtuiging tegen de muur geramd. Het leverde de kleine Suzuki treurige rapportcijfers op. Ook vuurde Global NCAP de Hyundai Grand i10 NIOS en de Kia Seltos op z'n muren af. Die auto's keerden met iets betere cijfers huiswaarts.
Lees verder

Dít is de elektrische BMW iX!
Helemaal nieuw en volledig elektrische: de BMW iNext. De langverwachte elektrische cross-over heeft een extravagant uiterlijk, een hypermodern binnenste en een interessante aandrijflijn. Volgend jaar staat de BMW iNext bij de Nederlandse dealers.
Lees verder

'Onjuiste aanname' levert discussie over bpm op
Het voorstel om de bpm-tarieven volgend jaar verder aan te passen, zorgt voor gefronste wenkbrauwen bij onder meer brancheorganisaties BOVAG en RAI Vereniging.
Lees verder

Prijs topversie Cupra Formentor bekend
AutoWeek heeft de prijs van de Cupra Formentor te pakken. Het betreft direct de krachtigste versie met 310 pk sterke 2.0 TSI! De plug-ins komen in 2021.
Lees verder