Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Audi SQ2 strak in 't pak

Audi SQ2 strak in 't pak
Dít is de vernieuwde Audi SQ2! De vernieuwde topversie van de Audi Q2 krijgt nieuwe looks en behoudt z'n 300 pk sterke 2.0 TSI!
Lees verder

Jeep wil 'groenste SUV-merk' worden
Jeep verkent het pad der elektrificatie en vindt dat het naar meer smaakt. De fusie van moederbedrijf FCA met Groupe PSA moet een belangrijke rol spelen in het opzetten van een meer toekomstgericht Jeep.
Lees verder

'Honda' M-NV is elektrische SUV
Er is een nieuwe elektrische Honda: de M-NV. Eigenlijk is het een X-NV, wat weer een aangepaste X-RV is, wat weer een Vezel is, wat weer een HR-V is...
Lees verder

Dit zijn de nieuwe youngtimers van 2021: sportieve knallers
De youngtimerregeling is geliefd onder zakelijke rijders in Nederland. Wanneer auto's 15 jaar oud zijn, komen ze voor het gunstige bijtellingstarief in aanmerking. Ieder jaar komen er dus weer 'nieuwe' modellen bij die zakelijk voordelig gereden kunnen worden. Voor wie dat fiscale voordeel direct om wil zetten in meer rijplezier, zetten we een stel niet-zo-doorsnee opties op een rijtje die vanaf volgend jaar in aanmerking komen voor de youngtimerstatus.
Lees verder

'Euro7-norm betekent het einde van verbrandingsmotor'
De Euro7-uitstootnorm zal - als deze volgens het huidige concept in praktijk wordt gebracht - de facto het einde van verbrandingsmotoren betekenen.
Lees verder