maandag 23 november 2020

Autoweek: Dít kost de nieuwe Hyundai Kona

Dít kost de nieuwe Hyundai Kona
AutoWeek heeft exclusief de prijzen van de vernieuwde Hyundai Kona te pakken! De Hyundai Kona Electric komt volgend jaar pas.
Lees verder

Terugblik: 'Productieversie Alfa Romeo Kamal gespot'
Vandaag exact tien jaar geleden berichtten we dat een AutoWeek-lezer een productieversie van de Alfa Romeo Kamal Concept leek te hebben gespot. Uiteindelijk bleek het helaas een loze voorbode.
Lees verder

Onderzoekers hacken sleutel van Tesla Model X
Onderzoekers van de KU Leuven zijn erin geslaagd om de sleutel van de Tesla Model X te hacken en controle over de auto over te nemen.
Lees verder

Steeds minder gijzelingen om verkeersboetes
Er worden steeds minder mensen op last van justitie gegijzeld omdat ze hun verkeersboete niet betalen. In 2019 werden ongeveer 200 mensen vastgezet om ze te dwingen hun boete te betalen
Lees verder

Barrelbrigade 2020 - Project Vuile Handen - Renault Laguna
Na de technische keuring blijkt dat er aan onze barrels het nodige te verbeteren valt. Omdat we nog het één en ander van plan zijn en graag in een enigszins veilige auto rijden, melden we ons bij AutoCrew Rietbergen in Noordwijk, waar we met hulp van de mannen van de werkvloer onze barrels een beetje beter proberen te maken. Degene die het best presteert, pakt de meeste punten. Vandaag is het tijd voor mission impossible: de Renault Laguna van Frank: volgens Joep geen barrel, maar een wrak.
Lees verder