Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 45

Dit lees je in AutoWeek 45
AutoWeek 45 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

Dongfeng Palaso is SUV op Nissan Narava-basis
Interesse in een Nissan Navara SUV? Dan moet je afreizen naar China, Dongfeng verkoopt er namelijk deze eigenzinnige Dongfeng Palaso!
Lees verder

Nieuwe BMW i3 in beeld
Zie hier de nieuwe BMW i3. De nieuwe elektrische BMW is in feite een elektrische BMW 3-serie. Komt volgend jaar op de markt.
Lees verder

FCA zet zich schrap voor miljoenenboete
Donkere wolken pakken zich samen boven Fiat Chrysler Automobiles in Amerika. Uit financiĆ«le documenten blijkt volgens Reuters dat de autofabrikant rekening houdt met een totale schikking van omgerekend €722 miljoen met het U.S. Justice Department. Dit bedrag is toe te schrijven aan strengere straffen voor het overtreden van de 'Corporate Average Fuel Economy' en het sjoemelen met de uitstoot van diesels.
Lees verder

Brandstofverkoop augustus daalt met 8,5 procent
Vorige maand tankte men in Nederland in totaal 964 miljoen liter diesel, benzine en LPG. Dat is 8,5 procent minder dan in augustus vorig jaar, blijkt uit een analyse van CBS-data door Bovag. Relatief gezien is de vraag naar diesel het sterkst gedaald. Als deze trend zich doorzet, komt volgens de Bovag het jaartotaal aan getankte brandstof voor 2020 naar verwachting op het laagste niveau uit sinds 1989.
Lees verder