Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dit zijn de nieuwe youngtimers van 2021: Gezinsauto's

Dit zijn de nieuwe youngtimers van 2021: Gezinsauto's
De youngtimerregeling is geliefd onder zakelijke rijders in Nederland. Wanneer auto's 15 jaar oud zijn, komen ze voor het gunstige bijtellingstarief in aanmerking. Ieder jaar komen er dus weer 'nieuwe' modellen bij die zakelijk voordelig gereden kunnen worden. We zetten een stel 'interessante debutanten' voor het hele gezin op een rijtje verkrijgbaar waren in 2006.
Lees verder

Weblog: Waarom de dorpsgarage de toekomst heeft
Voor die 226 auto's moet je dus een heel dealernetwerk en een service-apparaat in de lucht houden. Het was bijna troostrijk nieuws dat in een betrouwbaarheidsonderzoek van de Consumentenbond Alfa Romeo vorige maand de laatste plaats bezette; hebben die garages toch nog wat omhanden. Voor hun eigen bestwil doen ze er daarom meestal andere merken bij, al is dat een schrale troost wanneer dat Fiat is in regio's waar ze geen 500's kopen. Dan snap je dus hoe grote dealercombinaties als Van Mossel, ...
Lees verder

Barrelbrigade 2020 - Kia Rio - Klokje Rond-keuring
Klokje Rond-techneut Joep Schuurman is liefhebber van mooie techniek en fijn sturende auto's. Diep zuchtend treedt hij dan ook aan als we hem vragen om met onze barrels te rijden en ze met zijn arendsoog te bekijken. Dat vragen we niet alleen omdat we op zoek zijn naar een portie punten voor ons klassement voor de Gouden Drijfstang, maar ook omdat we eigenlijk wel eens willen weten of we veilig onderweg zijn.
Lees verder

In het Wild: Lancia Beta Trevi
Denk aan een Lancia Beta, en je ziet toch vooral de fraaie coupé, leuke Spider of wellicht de bijzondere HPE voor je. De wat minder opvallende Trevi is als klassieker minder populair, maar dit blauwe exemplaar lijkt evengoed te worden vertroeteld.
Lees verder

De Vluchtstrook: Audi Avus, supercar met W12 van hout
De Audi Avus quattro diende als showmodel voor het aluminium spaceframe en de W12-motor van het merk. Met die W12 was alleen wel wat bijzonders aan de hand.
Lees verder