Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Ineos dichterbij overname Franse Smart-fabriek

Ineos dichterbij overname Franse Smart-fabriek
Ineos wil met haar kersverse Grenadier de terreinautomarkt veroveren. Het heeft interesse in een Franse Smart-fabriek en is een belangrijke stap dichterbij de overname.
Lees verder

Indonesiƫ wil grootste accuproducent ter wereld worden
Indonesiƫ moet de grootste producent van lithium-ion accu's ter wereld worden, dat is het plan dat president Joko Widodo in voor zijn land gedachten heeft. Een nieuwe wet moet het makkelijker maken voor buitenlandse bedrijven om zaken te doen in Indonesiƫ. De president zet meteen hoog in, want hij wil onder meer Tesla binnen halen.
Lees verder

Nieuwe Kia Sportage duikt op
Het is alweer een tijdje stil rond de Kia Sportage en dat is niet zonder reden. Hoewel de huidige generatie nog altijd fris oogt, is-ie langzaam maar zeker naar z'n pensioen aan het rollen. Nu zien we voor het eerst z'n opvolger.
Lees verder

Nog voordeliger
Wie vooral veel waar voor z'n geld wil, kan al een tijd bij Ford terecht voor een Ford Mondeo Hybrid. Die auto krijgt nu een nog aantrekkelijker prijs, bij een blijvend indrukwekkende standaarduitrusting.
Lees verder

Facelift Friday: Opel Kadett E
De laatste tijd is het formaat van grilles een veelbesproken onderwerp. Hoofdverantwoordelijke daarvoor is natuurlijk de nieuwe BMW 4-serie, maar ook bij Audi, DS en tal van andere merken bepaalt een gigantische grille momenteel het familiegezicht. Dertig jaar geleden was de situatie heel anders, bewijst de Opel Kadett.
Lees verder