dinsdag 3 november 2020

Autoweek: Jeep Gladiator met gesloten opbouw

Jeep Gladiator met gesloten opbouw
Mopar laat een Jeep Gladiator met opbouw zien. Het speciaal ontwikkelde gevaarte is officieel nog een concept en heet Top Dog Concept.
Lees verder

Honda sluit aan bij CO2-poule FCA & Tesla
Honda sluit zich aan bij de CO2-poule van FCA en Tesla, blijkt uit een aanvraag die is ingediend bij de Europese Commissie. Op deze manier willen de Japanners de uitstoot van hun Europese modellenaanbod drukken. De huidige verkoopaantallen van de Honda e zijn daar niet toereikend genoeg voor.
Lees verder

Volkswagen houdt rekening met CO2-boete
De Volkswagen Groep houdt er rekening mee dat het de CO2-doelen van de Europese Unie niet gaat halen dit jaar. Het heeft daarom geld apart gezet voor de boete die mogelijk volgt.
Lees verder

Renault deelt eerste beeld vernieuwde Trafic
Renault heeft het eerste beeld van de vernieuwde Trafic gedeeld. Hoewel het definitieve uiterlijk van de bus nog even onder de pet blijft, bevestigt de teaser wel wat eerder al te zien was op spyshots en patentplaten.
Lees verder

Kleine update voor Renault Scénic
Renault heeft de Scénic én de grotere zevenzits Grand Scenic een kleine update gegeven. De vernieuwde MPV's worden op uiterlijk vlak echter met fluwelen handschoen aangepakt. Op technisch vlak zijn eveneens kleine vernieuwingen.
Lees verder