vrijdag 13 november 2020

Autoweek: Kabinet neemt autobelastingen onder de loep

Kabinet neemt autobelastingen onder de loep
Staatssecretaris Vijlbrief van Financiƫn gaat het systeem van autobelastingen kritisch tegen het licht houden, dat zei hij gisteravond tijdens het afsluitende debat over het Belastingplan 2021. Hij gaat hierover in gesprek met de autobranche. Hiermee is de geplande verhoging van de bpm voor komend jaar echter niet van de baan.
Lees verder

Leasemarkt trekt voorzichtig aan in derde kwartaal
In het derde kwartaal heeft de leasemarkt een lichte groei gerealiseerd, zo blijkt uit nieuwe cijfers van leasemaatschappijenvereniging VNA.
Lees verder

Appen achter het stuur wordt automatisch beboet
Wie achter het stuur van een auto met de telefoon bezig is, kan vanaf komende week automatisch beboet worden. Slimme camera's die dit registreren gaan maandag aan.
Lees verder

Volkswagen Touareg leert op afstand inparkeren
De Volkswagen Touareg krijgt een functie waarmee het mogelijk wordt om de mastodont op afstand in- en uit te parkeren. Dat gaat, hoe kan het ook anders, met behulp van een app op je telefoon.
Lees verder

Volvo laat nieuwe auto's van 30 meter hoogte vallen
Volvo laat zelf splinternieuwe auto's vanaf 30 meter hoogte vallen. Niet de beste manier om met een nieuwe auto om te gaan, maar wel handig om te zien hoe ze erbij staan na een heftig ongeluk.
Lees verder