Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Koers Biden beter voor overgang naar elektrisch rijden'

'Koers Biden beter voor overgang naar elektrisch rijden'
Mocht de Democraat Joe Biden tot president van de Verenigde Staten worden verkozen, dan is dat beter voor de verdere ontwikkeling van elektrisch rijden. Dat heeft Volkswagen-topman Herbert Diess gezegd.
Lees verder

Prijs reguliere Volkswagen ID3 bekend
Eén rondje door de Randstad is genoeg om te zien dat de elektrische Volkswagen ID3 inmiddels wordt uitgeleverd, maar het gamma is nog verre van compleet. Na drie introductieversies met de naam '1st' is het nu de beurt aan de eerste uitvoeringen uit het reguliere gamma.
Lees verder

Pick-ups en SUV's geven resultaten General Motors glans
De Amerikaanse autofabrikant General Motors (GM) is het derde kwartaal van het jaar goed doorgekomen. De onderneming profiteerde met name van de sterke vraag naar pick-uptrucks en SUV's op de thuismarkt.
Lees verder

'Verkeersdrukte groeit na corona, maar tijdverlies amper'
De verkeersdrukte op de Nederlandse wegen zal naar verwachting na de coronadip weer toenemen, blijkt uit het donderdag gepresenteerde rapport Kerncijfers Mobiliteit 2020 van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM). Het tijdverlies op de weg zal echter niet of nauwelijks groter worden.
Lees verder

Ultima Can Am - 2007 - Blits Bezit
Of de Ultima een straatauto is? Bedenker Lee Noble vindt resoluut van niet, maar toch rijdt deze Ultima Can-Am op de Nederlandse wegen. Met een schreeuwende V10 achterin, en voorin een bestuurder die misschien nog wel harder schreeuwt van pure opwinding. Deze auto is de straat bijna net zo ver voorbij als de rede. Zou Bruce McLaren dat ook gevonden hebben?
Lees verder