dinsdag 17 november 2020

Autoweek: Mini Vision Urbanaut is zelfrijdende zithoek

Mini Vision Urbanaut is zelfrijdende zithoek
Mini presenteert de Vision Urbanaut. Een autonome elektrische conceptauto, die vooral ook laat zien hoe Mini de ruimte in een auto in de toekomst voor zich ziet.
Lees verder

Dít kost de Suzuki Swace
Dít kost de Suzuki Swace! De prijs van de nieuwe hybride stationwagen van Suzuki begint net boven de dertig mille. Krijg je een hoop spullen voor!
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 47
AutoWeek 47 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

Suzuki Across - Rij-impressie
306 pk, van 0 naar 100 in 6 seconden en een prijskaartje van zo'n 56.000 euro. Dat deze cijfers nog eens bij een Suzuki zouden horen, konden ze bij Suzuki zelf wellicht ook niet voorzien. Anno 2020 is echter alles anders, en dus is er met de Suzuki Across ineens een waardig alternatief voor razendsnelle plug-ins als de Peugeot 3008 Hybrid4. Weet de voorbode van de Toyota RAV4 PHEV z'n Franse concurrent voor te blijven?
Lees verder

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid voor Europa
In Europese trim: de Mitsubishi Eclipse Cross PHEV. De Eclipse Cross Plug-in Hybrid komt eind maart naar Nederland. Prijzen en specificaties volgen snel.
Lees verder