vrijdag 27 november 2020

Autoweek: Modeljaarupdate voor Nissan Leaf

Modeljaarupdate voor Nissan Leaf
De Nissan Leaf is op detailniveau verbeterd. Dankzij een modeljaarupdate is het stuur nu ook in diepte te verstellen. Goed nieuws!
Lees verder

Weblog: Hoe elektrisch willen we worden?
Ik ga hier niet de Nostradamus uithangen, maar de tendens verrast me niet. Op grond van eigen ervaringen verwacht ik al langer een T-splitsing in het elektrificatietraject. Voor de stagnatie van de EV-markt door de oplopende bijtellingpercentages had je geen glazen bol nodig – Tesla Nederland zal over de verkoopresultaten voor 2020 geen illusies hebben gekoesterd. Misschien wel voor de vraag of de eerste ervaringen met elektrische auto's niet zouden kunnen leiden tot een herbezinning op ...
Lees verder

BMW X7 facelift onderweg
De BMW X7 is er pas twee jaar, maar de faceliftversie is al onderweg. De auto is nog stevig afgeplakt, maar lijkt met name aan de voorkant stevig op de schop te gaan.
Lees verder

Facelift Friday: Peugeot 307
De Peugeot 307 verscheen in 2001 en werd daarmee min of meer ingeklemd tussen twee designtijdperken bij Peugeot. We weten allemaal wat dat betekent: de auto werd uitgebreid gefacelift.
Lees verder

Black Friday aanbiedingen voor autobanden
Mocht je nog nieuwe autobanden nodig hebben, dan is dit weekend wellicht het moment om toe te slaan. Van Black Friday tot Cyber Monday hebben veel aanbieders scherpe aanbiedingen.
Lees verder