vrijdag 6 november 2020

Autoweek: Nieuw verkeersbord voor laadpunten langs de snelweg

Nieuw verkeersbord voor laadpunten langs de snelweg
Er is een nieuw verkeersbord dat aangeeft of en welke laadpunten zich langs de snelweg bevinden. De nieuwe verkeersborden moeten duidelijker zijn.
Lees verder

Nieuwe benzine-instapper voor Mercedes-Benz S-klasse
De S-klasse is er voortaan ook als Mercedes-Benz S450 4Matic. De S450 4Matic is de nieuwe instapper wat benzinemotoren betreft.
Lees verder

Elektrisch alternatief voor tuktuk in de maak
D2H Advanced Technologies, een ingenieursbureau in Groot-Brittannië, heeft een elektrisch alternatief voor de tuktuk in de maak. Het karretje moet een substantiële bijdrage gaan leveren aan het reduceren van de uitstoot in India, Azië en Zuid-Amerika.
Lees verder

Afgeladen: Ford Transit Custom Platinum Edition
Helemaal nieuw en bombol: de Ford Transit Custom Platinum Edition. Een rijk uitgerust én dik aangeklede bestelbus is per direct te bestellen.
Lees verder

Dit zijn de nieuwe Youngtimers van 2021: SUV's
De youngtimerregeling is geliefd onder zakelijke rijders in Nederland. Wanneer auto's 15 jaar oud zijn, komen ze voor het gunstige bijtellingstarief in aanmerking. Ieder jaar komen er dus weer nieuwe modellen bij die zakelijk voordelig gereden kunnen worden. AutoWeek zet ze op een rijtje, te beginnen met wat nu de meest populaire voertuigcategorie op de automarkt is: SUV's.
Lees verder