dinsdag 17 november 2020

Autoweek: Nieuwe cross-over van Renault schemert door

Nieuwe cross-over van Renault schemert door
Renault laat in een video enkele details van een nieuwe cross-over zien. Het gaat om een conceptversie van de 'Kiger'. Een stoerder broertje van de Renault Kwid.
Lees verder

Barrelbrigade 2020 - Renault Laguna - Klokje Rond-keuring
Klokje Rond-techneut Joep Schuurman is liefhebber van mooie techniek en fijn sturende auto's. Diep zuchtend treedt hij dan ook aan als we hem vragen om met onze barrels te rijden en ze met zijn arendsoog te bekijken. Dat vragen we niet alleen omdat we op zoek zijn naar een portie punten voor ons klassement voor de Gouden Drijfstang, maar ook omdat we eigenlijk wel eens willen weten of we veilig onderweg zijn.
Lees verder

Nissan Micra uiterst subtiel vernieuwd
Nissan heeft de Micra een 'facelift' gegeven. Eigenlijk valt het beter te omschrijven als een modeljaarupdate, want in uiterlijk opzicht is er weinig tot niets veranderd aan de B-segmenter van het merk. Wel zijn de mogelijkheden tot personalisatie toegenomen én is het volgens Nissan tegelijkertijd eenvoudiger om de Micra samen te stellen.
Lees verder

Jeep Wrangler met machtige V8 breekt los
Een Jeep Wrangler V8 heeft nooit bestaan, maar is er nu wel! We heten welkom: de Jeep Wrangler Rubicon 392. De sterkste en snelste Wrangler ooit!
Lees verder

Mini schetst Vision Urbanaut Concept
Mini komt met de Mini Vision Urbanaut, een opvallend gevormde Mini die helemaal niet zo Mini is als je zou denken. Komt er een Mini MPV?
Lees verder