Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Kia Sportage gepresenteerd

Nieuwe Kia Sportage gepresenteerd
Kia heeft in China een grondig vernieuwde Sportage gepresenteerd. Inderdaad, 'een' Kia Sportage. Die grondig vernieuwde SUV van Kia heeft naast met zijn naam helemaal niets met de Europese Sportage te maken.
Lees verder

Aiways U5 in 2020: voorraad beperkt, korting per kilometer
Eerder vandaag werd bekend dat de elektrische Aiways U5 in Nederland is gearriveerd. De auto is zelfs dit jaar al leverbaar, maar alleen in een speciale 'Showroom'-uitvoering. De auto's in kwestie blijken een bijzonder verleden te hebben, maar brengen potentieel ook korting met zich mee.
Lees verder

Facelift Friday: Volkswagen New Beetle
Bij facelifts concentreren autofabrikanten zich doorgaans op de koplampen, de grille en de bumpers. Soms krijgt een auto een compleet nieuwe neus of kont aangemeten, maar zelden zit het nieuws vooral aan de zijkant. De Volkswagen New Beetle is de uitzondering op die regel.
Lees verder

VW verwacht CO2-norm 2021 'makkelijker' te halen
Volkswagen verwacht dat het in 2021 makkelijker gaat voldoen aan de Europese CO2-norm, zegt CEO Herbert Diess. Dit komt met name doordat Volkswagen het aantal afgeleverde EV's volgend jaar wil verdubbelen. Met name de ID4 en de Skoda Enyaq spelen hier een grote rol in.
Lees verder

'Koop toch gewoon een Insignia'- AutoWeek Podcast
Een nieuwe podcast! Marco & Roy mijmeren over fijne D-segmenters, bespreken de belastingplannen en Marco heeft na een testrit een nieuwe favoriete Lamborghini.
Lees verder