Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Renault Kangoo én Express!

Nieuwe Renault Kangoo én Express!
Renault trekt in één ruk het doek van de volledig nieuwe Kangoo. Goed nieuws: er komt ook weer een elektrische versie van! De nieuwe Renault Kangoo staat vanaf de lente van volgend jaar bij de dealers. Opvallend: Renault haalt ook de Express naar Nederland, een Dacia Dokker met moderne Renault-saus!
Lees verder

Porsche laat nooit eerder vertoonde conceptauto's zien
Porsche heeft een drietal conceptauto's van stal gehaald dat tot nu toe achter de schermen is blijven staan. Het gaat om een LMP1-racer voor amateurcoureurs, een retro 550 Spyder en een personenbusje.
Lees verder

Dieselbeul Audi SQ5 strakgetrokken
Dít is de vernieuwde Audi SQ5 met dik 340 pk sterke 3.0 TDI dieselmotor. Goed nieuws; de SQ5 TDI komt tóch naar Nederland!
Lees verder

Nieuwe elektrische Porsche Macan te zien
De Porsche Macan wacht nog een tweede facelift, maar in de kraamkamers van Porsche staat al een volledig nieuwe elektrisch aangedreven volgende Macan klaar. Die is al deels te zien op een foto van een vandaag onthulde conceptauto van het merk.
Lees verder

Lagere snelheid in Frankfurt in plaats van milieuzones
In de binnenstad van Frankfurt gaat de snelheidslimiet naar 40 km/h. Daarmee wil men voorkomen dat de boel op slot moet voor auto's met een verbrandingsmotor.
Lees verder