donderdag 5 november 2020

Autoweek: Porsche Taycan Cross Turismo klaar voor elektromarkt

Porsche Taycan Cross Turismo klaar voor elektromarkt
De nieuwe Porsche Taycan Cross Turismo is klaar voor zijn debuut! Of gaat hij toch Taycan Sport Turismo heten? Elektrisch en bloedsnel is hij sowieso!
Lees verder

Audi RS E-tron GT geeft geheimen prijs
De productieversie van de volledig elektrische Audi E-tron GT laat nog even op zich wachten. Gelukkig is Audi zo vriendelijk om alvast uit de doeken te doen wat er verwacht mag worden van de topversie; de RS E-tron GT.
Lees verder

Krankzinnig: Aznom Palladium
Dít is de Aznom Palladium, misschien wel de meest krankzinnige auto van de afgelopen maanden. Dik 6 meter lang, uiterst luxe en 2,7 ton zwaar.
Lees verder

Officieel met prijs: Seat Leon plug-in hybride
De auto was al aangekondigd, maar nu maakt Seat ook de prijs van de Seat Leon plug-in hybride bekend. De Seat Leon FR PHEV 1.4 TSI e-Hybrid is dik 2 mille goedkoper dan z'n evenknie van Volkswagen.
Lees verder

Faillissement Spyker dan toch aangevraagd
Het faillissement van Spyker NV is definitief aangevraagd, dat bevestigt curator Willem Jan van Andel tegenover AutoWeek. Begin vorige maand was die intentie er al, maar topman Victor Muller wist dat toen met succes af te wenden. Hij kwam zijn betalingsbelofte niet na. Met de faillissementsaanvraag van Spyker NV lijkt de zaak echter nog lang niet afgedaan.
Lees verder