woensdag 4 november 2020

Autoweek: Suzuki Ignis iets goedkoper

Suzuki Ignis iets goedkoper
De Suzuki Ignis is iets goedkoper geworden. Suzuki heeft de CO2-uitstoot van de 1.2 Smart Hybrid-aandrijflijn weten te verlagen.
Lees verder

Resultaten Ferrari bijna terug op niveau van voor corona
Ferrari is in het voorbije kwartaal zo goed als bekomen van de klap van de coronapandemie eerder dit jaar. De beroemde Italiaanse sportwagenfabrikant kon in het derde kwartaal voor het eerst weer zijn volledige productiecapaciteit benutten, nadat fabrieken eerder werden stilgelegd wegens de virusuitbraak. De resultaten en het aantal leveringen waren mede daardoor bijna terug op het niveau van voor de coronacrisis.
Lees verder

Toyota Yaris - Welkom duurtest
De vierde generatie Toyota Yaris probeert definitief zijn saaie imago van zich af te schudden. Wij halen een duurtester in huis om te bekijken hoe dat bevalt.
Lees verder

Top 10: populairste private-leaseauto's van oktober
De registraties van nieuwe auto's waren in september niet bepaald denderend. RAI en Bovag noteerden een verkoopdaling van bijna 25 procent ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. De Kia Niro was afgelopen maand de absolute verkooptopper, maar welke modellen konden in september op de meeste aandacht rekenen in onze Private Lease Vergelijker? Tijd voor een top 10.
Lees verder

Prijs elektrische BMW iX3 bekend
De prijs van de BMW iX3 is bekend. De elektrische SUV heeft een vanafprijs van net geen €68.000. De elektrische BMW iX3 is beschikbaar in twee uitvoeringen.
Lees verder