zaterdag 7 november 2020

Autoweek: Toyota stelt winstverwachting stevig naar boven bij

Toyota stelt winstverwachting stevig naar boven bij
Toyota verwacht goede zaken te gaan doen de komende periode. De Japanse autofabrikant heeft de winstverwachting voor het komende fiscale jaar namelijk meer dan verdubbeld. Dat komt met name door het herstel van de vraag in China.
Lees verder

'Meerdere partijen geïnteresseerd in merkrechten Spyker'
Meerdere partijen hebben interesse getoond in de overname van de merkrechten van Spyker, bevestigt curator Dennis Steffens van Spyker Services tegenover AutoWeek. Hij gelooft niet meer in de toezeggingen van Victor Muller en gaat volgende week de verkoop van de merkrechten actief doorzetten.
Lees verder

Kia E-Niro - Achteruitkijkspiegel
Nic belt deze week met Roy vanuit de Kia E-Niro. Ze hebben het over vrachtwagens met bovenleiding, het bouwpakket om van je mini een elektrische auto te maken. Maar ook  waarom je beter een Ssangyong kan hebben dan een mooie Mercedes.
Lees verder

Back to Basics: Citroën ë-C4
Sinds dit jaar is de Citroën C4 weer helemaal terug van weggeweest. De cross-over is er voortaan ook als volledig elektrische ë-C4, hij deelt zijn e-CMP platform met onder meer de Peugeot e-2008 en de Opel Mokka. Wat heeft de EV van Citroën allemaal te bieden in zijn basisversie, de 'Feel'? Tijd om te kijken of deze variant de koper een goed gevoel kan bezorgen.
Lees verder

Winter- en zomerbanden verliezen grip op de bandenmarkt
De wintererbanden en zomerbanden hebben te lijden onder de vierseizoenenbanden. Hoe zit dat? AutoWeek zocht het diepgaand uit.
Lees verder