Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Vijf gebruikte Volkswagens Golf R

Vijf gebruikte Volkswagens Golf R
Volkswagen heeft de splinternieuwe Golf R onthuld en die zet al z'n voorgangers qua prestaties in de schaduw. Niet dat je voorheen wat te klagen had hoor. Tijd om eens te kijken wat er zoal aan gebruikte R's en R32's te halen valt.
Lees verder

Barrelbrigade 2020 Voorstelronde Nic
De Barrelbrigade gaat weer los. De komende drie dagen presenteren we je het oud ijzer wat we voor maximaal binnensleepten. Nic de Boer gaat dit jaar op z'n Koreaans in een Kia die, als je 'm door de wimpers van je ogen bekijkt, een shooting brake is.
Lees verder

De Vluchtstrook: 60 jaar Daihatsu Hijet
Geen feest in 'rampjaar' 2020? Zeker wel: de Daihatsu Hijet wordt 60! Omdat we bij AutoWeek natuurlijk geen kans laten liggen om het over aparte, exotische autootjes te hebben, hijsen we alle versies voor je op het podium.
Lees verder

Sensotronic Brake Control – Cornelis schetst
Toen de grenzen van het conventionele remsysteem in zicht kwamen, presenteerde Mercedes net na de eeuwwisseling een remsysteem zonder directe verbinding tussen het rempedaal en de remschijven, alleen voor noodgevallen was er nog een hydraulische back-up. Voor de rest was de elektronica de baas. De theorie was briljant, de praktijk bleek toch minder ideaal. Cornelis Kit schetst hoe dat zit.
Lees verder

Barrelbrigade 2020 Voorstelronde Frank
Vandaag stelt Frank Jacobs je voor aan zijn keuze voor de Barrelbrigade. Ooit was het zijn vurige wens een Renault Laguna van de zaak te rijden. Een kwarteeuw na dato komt die eindelijk uit. Maar of hij toen ook deze witte-met-zwarte bumpers voor ogen had..?
Lees verder