zaterdag 14 november 2020

Autoweek: Volkswagen verhoogt investeringen EV's en software

Volkswagen verhoogt investeringen EV's en software
Volkswagen gaat de investeringen in 'toekomstige technologieën' verhogen. Van het totale ontwikkelingsbudget van €150 miljard voor de komende vijf jaar gaat iets minder dan de helft naar EV's, hybrides en software. In 2030 wil Volkswagen 26 miljoen EV's hebben geproduceerd.
Lees verder

Terugblik: 'Lightning GT komt in 2012'
Vandaag exact tien jaar geleden maakte Lightning bekend dat het een volledig elektrische sportwagen in productie zou gaan nemen. Wat kwam ervan terecht?
Lees verder

Boskap moet uitbreiding VDL NedCar versnellen
Gedeputeerde Staten (GS) van Limburg willen zo'n 8 hectare bos laten kappen om uitbreiding van VDL NedCar versneld mogelijk te maken.
Lees verder

Suzuki Across - Achteruitkijkspiegel
Vanuit een gigantische Suzuki van 65 mille nemen Michiel en Stéphan de week door, waarbij onder andere de splinternieuwe BMW iX ter sprake komt. Daarna dwalen de mannen af naar de goeie ouwe tijden van de toerwagenracerij, met mooie herinneringen aan Audi in het Amerikaanse IMSA-kampioenschap, maar ook het spektakel in het WTCC, BTCC en DTM.
Lees verder

Back to Basics: Volkswagen ID3
Wat zit er allemaal standaard op de goedkoopste uitvoering van de Volkswagen ID3? In 'Back to Basics' zoekt AutoWeek het uit!
Lees verder