woensdag 25 november 2020

De vernieuwde Tiguan getest door AutoZine

De vernieuwde Tiguan getest door AutoZine
AutoZine.nl test de vernieuwde Volkswagen Tiguan met 150 pk sterke 1.5 TSI-motor in R-Line Business+-uitvoering: "De Tiguan was altijd een auto die het niet van extremen moet hebben, maar juist van een goede score op alle punten. Het doel was om dat evenwicht te behouden." Klik hiier om de hele review op AutoZine.nl te lezen.
Lees verder

Verkoop nieuwe Golf Variant van start
Ruimte verpakt in een stijlvol designDirect ook TSI-motoren met efficiënte 48V mild-hybridetechnologieComplete uitrusting inclusief twee aantrekkelijke Business-uitvoeringen De nieuwe Golf Variant komt stijlvol voor de dag met een elegant design, inclusief een licht aflopende daklijn. Daarbij biedt hij volop ruimte. Vergeleken met zijn voorganger groeide de wielbasis met 6,6 centimeter tot...
Lees verder

Volledige review van de volledige elektrische ID.3
De ID.3 is onze eerste volledige elektrische auto. Met het comfort en gebruiksgemak zoals je van ons gewend bent. In deze volledige review laten wij je alle in- en outs zien.
Lees verder

Autoblog.nl test de nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake
Autoblog.nl presentator Wouter Karssen ging op pad met de nieuwe Volkswagen Arteon Shooting Brake voor een rij-impressie en behandelt ook meteen de facelift van de Arteon: "Kijk er eens naar. Wat is 'ie mooi, hé!" Klik hier om de video op Autoblog.nl te bekijken.
Lees verder

Het AD test de nieuwe Arteon Shooting Brake: "Statig statussymbool"
Voor hun nieuwste test rijdt het Algemeen Dagblad met de nieuwe Arteon Shooting Brake, een carrosserievariant die gelijktijd met de facelift zijn debuut maakt: "De Arteon rijdt geweldig. Wat opvalt, is de rust en stilte aan boord en de soepele wegligging en het vermogen om oneffenheden te egaliseren. Ook de motor houdt zich keurig gedeisd, zelfs wanneer het gaspedaal compleet gevloerd...
Lees verder