Doorgaan naar hoofdcontent

Serie testoverwinningen bewijst opnieuw betrouwbaarheid en kwaliteit Michelin

Serie testoverwinningen bewijst opnieuw betrouwbaarheid en kwaliteit Michelin
De strategie van Michelin is sinds jaar en dag volledig gericht op het optimaliseren van de mobiliteit van alle weggebruikers. Michelin kiest daarom in haar productontwikkeling consequent de weg van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Lees verder

Citroën verrast bij Milano Design City met 'Time to be my Ami'
Citroën heeft een opvallende bijdrage geleverd aan Milano Design City, een evenement gewijd aan design en innovatie, met een specifieke focus op stedelijke ruimte, duurzaamheid en circulaire economie. Dit wereldwijd belangrijke evenement staat voor de sterke aantrekkingskracht van de hele designwereld. Citroën schitterde hier met de 100% elektrische Ami
Lees verder

The Urban Collëctif: Citroën, Accor en JCDecaux
The Urban Collëctif: Citroën, Accor en JCDecaux stellen een toekomst voor met autonome stedelijke mobiliteit voor iedereen, voor een duurzame verbetering van het leven in de stad.
Lees verder

40 jaar Citroën 2CV Charleston
Veertig jaar geleden, in 1980, introduceerde Citroën een speciale uitvoering van de 2CV, die de naam 'Charleston' kreeg.
Lees verder

Nieuwe Citroën ë-Jumper vanaf € 57.990
De Citroën ë-Jumper is binnenkort leverbaar vanaf € 57.990 met 37 kWh accupakket en een actieradius tot 200 km volgens WLTP.
Lees verder

Citroën Business Days: de beste deals voor bedrijfswagens
De bedrijfswagens van Citroën zijn tijdens de Citroën Business Days tot en met 30 november 2020 extra aantrekkelijk dankzij de mogelijkheid van 60 maanden 0% rente op Financial Lease.
Lees verder

Citroën Lifestyle producten brengen de magie van kerst in huis
Citroën helpt klanten en fans graag bij de voorbereidingen voor kerst, door ideeën voor prachtige kerstcadeaus aan te reiken die beschikbaar zijn via de webwinkel van Citroën Lifestyle.
Lees verder