woensdag 11 november 2020

Van Poelgeest neemt BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort over.

Van Poelgeest neemt BMW Motorrad dealer Van Harten Amersfoort over.
Een van de oudste BMW Motorrad dealers van Nederland komt in nieuwe handen. De bedrijfsvoering van Van Harten Amersfoort zal worden voortgezet door dealergroep Van Poelgeest die al zeven BMW en MINI dealerbedrijven heeft in de Randstad, het Gooi, Bollenstreek en regio Eemland.
Lees verder

BMW Group bevestigt vooruitzichten 2020 - Aanzienlijk verbeterde resultaten in Q3.
Zipse: "Prestaties in het derde kwartaal onderstrepen de operationele kracht van BMW Group" +++ Peter: "We zitten in een intense kostenconcurrentie" +++ Winst vóór belastingen stijgt in Q3 tot ongeveer € 2,5 miljard +++ Rendement van 9,4% in Q3 +++ Vrije kasstroom in Q3 overschrijdt € 3 miljard +++ EBIT-marge voor Automotive-segment binnen 2020-doelstelling voor periode van negen maanden +++ Tegen 2022 worden E-auto's geproduceerd in alle Duitse fabrieken.
Lees verder

BMW Group Kwartaalverslag tot en met 30 September 2020.
BMW Group Kwartaalverslag tot en met 30 September 2020.
Lees verder

Statement Oliver Zipse, Voorzitter van de Raad van Bestuur van BMW AG, Conference Call Interim Rapport van 30 september 2020.
Statement Oliver Zipse, Conference Call Q3 2020
Lees verder

Statement Dr Nicolas Peter, Lid van de Raad van Bestuur van BMW AG, Finance, Conference Call Interim Rapport van 30 September 2020.
Statement Dr Nicolas Peter, Conference Call Q3 2020
Lees verder

BMW lanceert BMW M2 CS Racing Cup Benelux.
BMW Belux, BMW Group Nederland en BMW Motorsport slaan de handen ineen voor unieke toerwagencompetitie +++ Organisatie in handen van M Track Experience BV +++ Met de BMW M2 CS Racing Cup Benelux brengt BMW het concept van 'customer racing' in 2021 naar circuits in Nederland en België.
Lees verder

BMW Motorrad Definition CE 04. De nieuwe stijl van stedelijke mobiliteit op twee wielen.
Met de BMW Motorrad Definition CE 04 presenteert BMW Group de bijna-productieversie van de BMW Motorrad Concept Link. Als schakel tussen de analoge en digitale wereld is de BMW Motorrad Definition CE 04 zowel een vervoers- als een communicatiemiddel voor de stedelijke forens. Met zijn elektrische aandrijving, baanbrekend design en innovatieve connectiviteitsoplossingen wil hij het scootersegment opnieuw definiëren. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

De eerste BMW iX.
Een visie wordt werkelijkheid: de BMW Vision iNEXT wordt de BMW iX. Met nog een jaar te gaan tot de marktintroductie eind 2021 geeft BMW Group alvast een preview van de BMW iX. De BMW iX is het eerste model dat is gebaseerd op een nieuw, modulair en schaalbaar platform. De BMW iX is een frisse interpretatie van design, duurzaamheid, rijplezier, veelzijdigheid en luxe, en is van meet af aan ontwikkeld voor volledig elektrische mobiliteit.
Lees verder