maandag 7 december 2020

Autofans: De ultieme villa voor de autofreak in Schilde

AUTOFANS
De ultieme villa voor de autofreak in Schilde
Hugenholtz, de naam zegt u misschien niet direct iets, maar toch is het automotive royalty van de lage landen. John Hugenholtz was namelijk, naast directeur van circuit Zandvoort, ook tekenaar van het circuit van Zolder, Suzuka(Japan) en Hockenheimring.
Lees verder

Audi lanceert plug-in hybride Q3 (2020)
Audi breidt het gamma plug-in hybrides nog wat verder uit met de Q3 en Q3 Sportback. Deze twee crossovers krijgen vanaf volgende maand de 45 TFSI e onder de motorkap gestopt.
Lees verder

Lego Technic Jeep Wrangler Rubicon (42122) is ruig spul
Om de andere week een nieuwe LEGO-set, je bankrekening begint het te merken. Deze week stelt LEGO de Jeep Wrangler Rubicon voor.
Lees verder

Vanaf 2022 slimme kilometerheffing in Brussel
Brussel is druk bezig om het vervuilende autoverkeer uit de hoofdstad te weren. Eerst was er de rijstrookvermindering op de E40 in Brussel, toen was er de Lage Emissie Zone, later kwam de 100 km/u-regeling op de Brusselse ring en nu komt er dus ook kilometerheffing voor al wie Brussel wil binnenrijden.
Lees verder

Range Rover Classic gaat ook elektrisch
Het is een trend om de huidige klassiekers van een elektrische aandrijving te voorzien. De Singer Porsches zijn een voorbeeld en ook ombouwer Lunaz heeft al wat klassiekermodellen in het gamma. Nu voegen ze daar de Range Rover Classic aan toe.
Lees verder