woensdag 2 december 2020

Autofans: Einde verhaal voor MPM Motors

AUTOFANS
Einde verhaal voor MPM Motors
Een goeie zes jaar geleden kwam er in Frankrijk een nieuw automerk op de markt. MPM Motors was een sportwagenmerk, een betaalbaar sportwagenmerk. Maar het mocht niet zijn.
Lees verder

Officieel: Renault Koleos passeert langs plastisch chirurg (2020)
Renault heeft zijn grote Koleos naar de plastisch chirurg gestuurd. De facelift die daaruit voortvloeit, is er een volgens het boekje. De Fransen maken wel van de gelegenheid gebruik om het gamma te vereenvoudigen.
Lees verder

Brekend: Opel heeft een nieuw logo!
Stop de persen, want Opel heeft een nieuw logo! Wat zeggen we: een nieuwe huisstijl. Het merk volgt de trend om logo's in drie dimensies om te wisselen naar een nieuw exemplaar in twee dimensies. Er komt zowaar zelfs een nieuw lettertype aan te pas.
Lees verder

Skoda Fabia Combi krijgt opvolger
In een wereld waarin elk merk zijn crossover heeft, is de kleine break op basis van een stadswagen stilaan een unicum. Skoda heeft besloten toch nog minstens één generatie lang de Fabia Combi aan te bieden.
Lees verder

Hyundai & Kia tonen hun nieuwe elektrisch platform
Hyundai en Kia bouwen hun elektrische strategie verder uit. Daar hoort een nieuw platform bij, om in de komende jaren in totaal 23 nieuwe modellen op te lanceren. We kijken even van dichterbij.
Lees verder