woensdag 9 december 2020

Autofans: Genesis GV70 duikt in SUV-markt

AUTOFANS
Genesis GV70 duikt in SUV-markt
Genesis lanceert een vijfde model in haar gamma. Het is bijna niet te verwonderen dat het opnieuw om een SUV gaat. De GV70 moet de concurrentie aan gaan met de BMW X3 en Audi Q5 in deze wereld. Maar of ie dat ook in onze contreien gaat doen...?
Lees verder

EuroNCAP deelt laatste sterren van 2020 uit
In 2020 hebben we allemaal wel wat sterren gezien. EuroNCAP besloot om vandaag de laatste sterren voor dit jaar uit te delen aan auto's die al dan niet gracieus tegen de muur beland zijn. Zeven stuks zijn er beoordeeld, al haalden ze niet allemaal even veel sterren.
Lees verder

LEGO Technic geeft je ook Grave Digger en Max-D
Onze woorden waren nog niet koud en daar staat al een nieuwe LEGO-set op vier wielen. Twee sets zelfs. Het goeie is dat beide sets je deze keer geen hoop centen moeten kosten.
Lees verder

MG plant nog vijf nieuwe modellen
Gisteren toonde MG de nieuwe EHS aan de verzamelde pers in een online persconferentie. In de marge daarvan had de CEO nog wat te vertellen over de wagens die in de achtergrond onder doek stonden.
Lees verder

Ineos neemt smart-fabriek in Frankrijk over
De kogel is door de kerk, de deal is rond. Ineos is nog wat meer autoproducent geworden nadat ze de smart-fabriek in het Franse Hambach overnamen. Daar hebben ze grote plannen mee.
Lees verder