Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Kassa! Nieuwe Toyota Mirai fiks goedkoper

AUTOFANS
Kassa! Nieuwe Toyota Mirai fiks goedkoper
Na zes jaar lanceert Toyota de tweede generatie van de Mirai. Die waterstofauto kan je ook in Belgiƫ kopen en kost een pak minder dan zijn voorganger.
Lees verder

Meer koppel voor vernieuwde Jaguar F-Pace SVR (2020)
Na de facelift van de Jaguar F-Pace was het nog even wachten op de specificaties van de F-Pace SVR. Die krijgen we nu, samen met wat plaatjes van de nieuwe Britse gepeperde SUV.
Lees verder

Over WAFT, het magnum opus en de 7-secondenregel, met Bart Lenaerts – RoadTrip #21
Al meer dan een decennium is WAFT het geesteskind van Bart Lenaerts en Lies De Mol. Bart vertelt in deze aflevering van onze podcast alles over het ontstaan van de autoboeken die WAFT schrijft en uitgeeft, de deuren die voor hen opengaan en gesloten blijven, en de toekomstplannen.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de hybride DS 9 E-Tense (2020)
De Franse constructeur DS heeft een prijskaartje gekleefd op zijn DS 9 E-Tense. De plug-inhybride premiumberline moet weer aanknopen bij de grote Franse berlines van weleer. En dat vanaf 53.990 euro.
Lees verder

Rij-impressie: Dacia Sandero en Sandero Stepway (2020)
De Dacia Duster blijft de verkoopstopper bij Renaults budgetdochter. Maar er is nog een ander succesmodel, de Sandero. Die werd net volledig in het nieuw gestoken en krijgt de basis van de huidige Clio en Captur. Succes verzekerd?
Lees verder