dinsdag 1 december 2020

Autofans: Ommeslag voor Audi: Wel Dakar, geen Formula E

AUTOFANS
Ommeslag voor Audi: Wel Dakar, geen Formula E
Spannend nieuws voor Audi. Het Duitse merk meldt dat het in 2022 zal deelnemen aan de Dakar-rally met een speciaal nieuw prototype. De contouren doen alvast vermoeden dat het gaat om een spectaculair duinmonster.
Lees verder

Maken deze touch buttons einde aan knoppenrommel op deurgreep?
De deurgreep van je wagen is tegenwoordig een doolhof aan knopjes. De knopjes voor de bediening van de zijramen, die voor de spiegelafstelling, nog eentje voor het kinderslot aan elke kant..., en in de luxewagens ook nog eens de zetelverstelling. Dat kan beter, toch?
Lees verder

Rijtest + video: Audi S3 Sportback (2020)
Wie na de S4, SQ5, S6 enzovoort vreesde dat Audi al zijn S-modellen zou laten switchen naar diesel, mag op beide oren slapen. De kleinere Audi's rijden nog steeds loodvrij. Zoals de onlangs vernieuwde SQ2 en deze nieuwe S3.
Lees verder

Toekomst sedanversie Volkswagen Passat op de helling
De volgende generatie van de Volkswagen Passat zou in 2023 op de markt moeten komen. Maar de kans is groot dat die nieuwe versie er alleen nog als Variant zal zijn. Dat zegt Automotive News Europe.
Lees verder

Einde nadert voor MPM Motors
Een goeie zes jaar geleden kwam er in Frankrijk een nieuw automerk op de markt. MPM Motors was een sportwagenmerk, een betaalbaar sportwagenmerk. Maar het mocht niet zijn.
Lees verder