dinsdag 15 december 2020

Autofans: Porsche 911 GT3 Cup komt naar je toe

AUTOFANS
Porsche 911 GT3 Cup komt naar je toe
Taal Nederlands Met een lel van een achterspoiler en een ruitenwisser op twaalf uur komt de Porsche 911 GT3 Cup je woonkamer binnengereden. Als je er genoeg centen voor neertelt tenminste.
Lees verder

Subaru: elektrische SUV voor Europese markt
Taal Nederlands De Japanse constructeur laat weten dat het aan een elektrische SUV werkt. Die wordt specifiek ontwikkeld voor de Europese markt en laat zien dat Subaru nog wel degelijk in Europa gelooft.
Lees verder

Alfa Romeo neemt nu ├ęcht afscheid van de 4C
Taal Nederlands Wij doen het stilaan alweer een tijdje zonder de Alfa Romeo 4C, maar voor de Noord-Amerikaanse markt wordt de Italiaan nog steeds gebouwd. Tenminste: nog even, in de tot 33 stuks beperkte speciale reeks van de Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo.
Lees verder

ABT krikt Audi S3 op tot 370 pk
Taal Nederlands De nieuwe Audi S3 doet met 310 pk iets minder dan de nieuwe VW Golf R. Wie de huiseigen concurrent uit Wolfsburg wil overtroeven? Die kan nu langs de tuners van ABT voor meer vermogen.
Lees verder

Prijslijst: zoveel kost de nieuwe Volkswagen Tiguan eHybrid (2020)
Taal Nederlands Deze zomer gaf Volkswagen zijn Tiguan een facelift. Meteen introduceerde het ook een R-versie en een plug-inhybride. Die stekkerversie heeft nu ook een prijskaartje.
Lees verder