dinsdag 29 december 2020

Autofans: Rij-impressie + video: Hyundai Tucson (2020)

AUTOFANS
Rij-impressie + video: Hyundai Tucson (2020)
Taal Nederlands Een model na vijf jaar vervangen, dat is vandaag de dag misschien snel. Maar op vijf jaar kan er veel gebeuren, waardoor deze vierde generatie Hyundai Tucson helemaal gewapend is tegen de uitdagingen van vandaag.
Lees verder

Volkswagen schakelt versnelling hoger met laadrobots
Taal Nederlands De Duitse constructeur Volkswagen is volop bezig met de ontwikkeling van laadrobots. Die zijn bedoeld voor parkeerterreinen waar er niet voldoende laadmogelijkheden zijn, en rijden een mobiele opslagunit voor elektriciteit tot bij de auto.
Lees verder

ADAC: "Opgegeven koffervolume automerken wijkt vaak af van bruikbaar koffervolume"
Taal Nederlands De grootte van de koffer hakt vaak de knoop door bij de aankoop van een nieuwe auto. Toch blijkt het koffervolume dat automerken opgeven vaak groter dan het koffervolume in de realiteit. Vooral duurdere merken overschatten de grootte van de koffer al eens, zo blijkt uit een onderzoek van de Duitse automobielorganisatie ADAC.
Lees verder

Dit was 2020: de top 5 van onze huisfotograaf Glenn Huyben
Taal Nederlands Ieder jaar passeert er bij Autofans een hele meuk aan knappe bolides voor de lens van onze Autofans-fotograaf. Een auto wordt bij een test vooral gewogen en beoordeeld op zijn technische aspecten. Maar als fotograaf let je net iets meer op de lijnen, kleur of de 'overall looks' van een auto. Daarom is het altijd leuk om even terug te blikken wat op esthetisch vlak nu net zo bijzonder was het voorbije jaar 2020.
Lees verder

Autosalon vanuit je luie zetel 2021: de nieuwigheden van Volvo
Taal Nederlands Dit jaar geen autosalon, maar niet getreurd. De automerken geven namelijk toch nog salonpromoties op hun gamma. Wij tonen je wat de nieuwigheden bij Volvo zijn.
Lees verder