Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Back to Basics: Kia Sorento

Back to Basics: Kia Sorento
Inmiddels is de Kia Sorento alweer aanbeland bij de vierde generatie. In deze rubriek zijn al veel Kia's voorbij gekomen, maar de grootste SUV van het merk heeft nog niet eerder mogen laten zien wat hij waard is in zijn basisuitvoering.
Lees verder

Global NCAP geschrokken van Great Wall Steed 5
Global NCAP heeft in Zuid-Afrika drie auto's tegen de muur aan geramd: de Great Wall Steed 5, Renault Kwid en Haval H1. Alle drie de auto's komen er teleurstellend vanaf, maar de Great Wall spant de kroon met een score van 0 sterren. Volgens de organisatie zijn de scores zorgwekkend.
Lees verder

Land Rover Defender ziet groen door Carlex Design
Carlex Design heeft de Land Rover Defender onder handen genomen. Het resultaat: de 'Racing Green Edition. De tuner maakte er geen half werk van.
Lees verder

Barrelbrigade - Kia Rio - Zo goed als nieuw
In de jacht op punten gaat de Barrelbrigade op bezoek bij een lezer die dezelfde auto heeft. Aan hem de taak om het barrel op een objectieve manier te beoordelen. "Trap eens tegen de bandjes, rijd er eens een stukje mee en beoordeel het barrel op een schaal van 1 tot en met 10", luidt de opdracht. Intussen kletsen we honderduit over de liefhebberij voor de Rio, de Laguna en de Mondeo.
Lees verder

Vijf 'vergeten' 4x4's voor minder dan €3.000
De wintersport zit er dit jaar waarschijnlijk niet in. Daarbij lijkt het er ook niet op dat de Nederlandse winter dusdanig extreem gaat worden dat vierwielaandrijving welkom is. Om de sfeer erin te houden tijdens de feestdagen, hebben we een aantal relatief goedkope vierwielaandrijvers uit het occasionaanbod op een rijtje gezet die wellicht minder voor de hand liggen. Kun je toch nog een beetje in de winterse stemming komen.
Lees verder