dinsdag 1 december 2020

Autoweek: Barrels op de Rollenbank - Team Frank

Barrels op de Rollenbank - Team Frank
Van de Renault Laguna kun je veel zeggen, maar de motor functioneert nog als op de eerste dag. Die lijkt al zijn pk's nog wel aan boord te hebben. Toch is er maar eentje die kan vertellen of dat werkelijk zo is. Vandaag geeft Frank de sleutel af aan Ghisbert voor een vermogenstest.
Lees verder

Nikola Badger definitief van de baan
De Nikola Badger heeft het productiestadium niet bereikt. Nikola zou de volledig elektrische of op waterstof aangedreven pick-up alleen gaan bouwen met behulp van General Motors. In navolging van de recentelijke ophef rondom Nikola is de deal tussen de twee partijen echter fors uitgedund.
Lees verder

Porsche 911 Turbo behoorlijk extremer dankzij Techart
De Porsche 911 Turbo is normaal al duidelijk van een niet-Turbo te onderscheiden, maar volgens Techart mag het nog wel wat specialer.
Lees verder

Vijf spaardiesels voor minder dan € 5.000
Diesel is een brandstof die in toenemende mate uit de gratie raakt bij zowel fabrikanten als consumenten. Niet zo heel lang geleden gingen zuinige diesels echter nog als warme broodjes over de toonbank, eveneens gestimuleerd door gunstige bijtellingsregels voor de zakelijke rijder. Ben je, geheel tegen de trend in, tóch nog op zoek naar een relatief goedkope spaardiesel? Dit zijn vijf opties uit het occasion-aanbod van AutoWeek.
Lees verder

Lewis Hamilton mist raceweekend wegens corona
Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton is positief getest op het coronavirus. Hij mist daarom komend raceweekend in Bahrein.
Lees verder