Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dit lees je in AutoWeek 49

Dit lees je in AutoWeek 49
AutoWeek 49 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

Nieuwe Peugeot 308 betrapt
In beeld: de nieuwe Peugeot 308! De vraag blijft: komt er een elektrische Peugeot 308? Een plug-in hybride 308 komt in ieder geval!
Lees verder

In het wild: Opel Manta A (1975)
De Opel Manta is een op-en-top Duitse coupé waar desondanks een heel Nederlands sfeertje omheen hangt. Niet in de laatste plaats door de New Kids-heren-met-twijfelachtig statuut die een gifgroene Manta B onsterfelijk maakte op het witte doek. Dankzij AutoWeek-lezer Menno van Dongen hebben we vandaag een Opel Manta op de bühne die ondanks het feit dat het een Manta A is toch nog enigszins onfris voor de dag komt.
Lees verder

2020 wellicht recordjaar occasionverkoop
Afgelopen maand verkochten de gezamenlijke autobedrijven 99.276 gebruikte personenauto's. Dat is meer dan negen procent minder dan dezelfde maand vorig jaar, zo blijkt uit de statistieken van Bovag en RDC.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E GT wordt nog krachtiger
De Ford Mustang Mach-E mag het imago van de reguliere Mustang natuurlijk niet onderuithalen, dus zal-ie sportief voor de dag komen. Vooral als GT. Die sportieve topversie heeft zelfs nog wat meer in huis dan aanvankelijk werd gedacht.
Lees verder