maandag 7 december 2020

Autoweek: Duitse automarkt bleef gespaard in november

Duitse automarkt bleef gespaard in november
De Duitse automarkt noteerde afgelopen maand een min van 3 procent vergeleken met november 2019. Die daling is een stuk minder heftig dan in het Verenigd Koninkrijk en ons eigen land. De verkoop van elektrische auto's liet daarnaast een dikke plus zien bij onze oosterburen.
Lees verder

Porsche belicht nieuwe 911 GT3 Cup
Porsche laat alvast de eerste afbeeldingen van de nieuwe 911 GT3 Cup zien. De heftig bespoilerde Elfer, die gebaseerd is op de 992, moet in het raceseizoen van 2021 zijn opwachting gaan maken. Volgens het sportwagenmerk uit Stuttgart is de racemachine op vrijwel ieder vlak verder verbeterd.
Lees verder

MG: 'Vijf nieuwe modellen voor Europa'
MG haalt de komende jaren maar liefst vijf nieuwe modellen naar Nederlands. Één daarvan is een elektrische SUV, de ander mogelijk een elektrische station!
Lees verder

Coalitie botst over uitbreiding A27
Coalitiepartijen D66 en het CDA zijn tijdens een debat over infrastructuur hard met elkaar in aanvaring gekomen over de uitbreiding van de A27 bij Utrecht, die 265 miljoen euro duurder uitvalt dan begroot. D66 wil dat minister Cora van Nieuwenhuizen het project uitstelt totdat ze dekking heeft gevonden voor dit financiële gat. Het CDA zegt dat D66 zich daarmee niet aan het regeerakkoord houdt, waarin het project is opgenomen.
Lees verder

Barrelbrigade - Renault Laguna - Zo goed als nieuw
In de jacht op punten gaat de Barrelbrigade op bezoek bij een lezer die dezelfde auto heeft. Aan hem de taak om het barrel op een objectieve manier te beoordelen. "Trap eens tegen de bandjes, rijd er eens een stukje mee en beoordeel het barrel op een schaal van 1 tot en met 10", luidt de opdracht. Intussen kletsen we honderduit over de liefhebberij voor de Rio, de Laguna en de Mondeo.
Lees verder