vrijdag 4 december 2020

Autoweek: Honda's in Europa na 2022 altijd (deels) elektrisch

Honda's in Europa na 2022 altijd (deels) elektrisch
Honda heeft haar elektrificatieplannen voor Europa verder aangescherpt. Vanaf eind 2022 verkoopt het alleen nog auto's met (deels) elektrische aandrijving.
Lees verder

Nieuw EV-merk naar Nederland: SERES
De Nederlandse automarkt is straks weer een nieuw merk rijker! Green Mobility Group Europe haalt SERES nog dit jaar naar ons land. De informatie is nog summier, maar klinkt veelbelovend. De SERES 3 is de eerste auto van het merk dat zich volledig richt op elektrische auto's.
Lees verder

Ford 'Godzilla'-motor krijgt krachtiger broer
Vorig jaar lanceerde Ford een nieuwe, koppelrijke V8 voor in z'n Super Duty-pick-up-trucks. De liefst 7,3-liter grote motor is nu ook verkrijgbaar voor doe-het-zelvers, via het in Amerika bekende fenomeen 'crate engine'. Belangrijker nieuws: er komt een nóg krachtiger blok.
Lees verder

BMW M3 Touring al deels te zien
BMW komt binnenkort voor het eerst met een M3 Touring. De bloedsnelle stationwagen laat nog even op zich wachten, maar er is al een glimp van op te vangen.
Lees verder

'30 miljoen EV's in EU in 2030'
Tijd om weer even lekker doelen te stellen voor de toekomst: In 2030 moeten er in de EU in totaal 30 miljoen volledig elektrische auto's rondrijden. Dat betekent dat er nog een heleboel moet gebeuren in de komende tien jaar.
Lees verder