vrijdag 11 december 2020

Autoweek: Hyundai in 2040 volledig elektrisch

Hyundai in 2040 volledig elektrisch
Hyundai heeft de strategie voor de komende vijf jaar verder aangescherpt. Daarin stellen de Koreanen tevens enkele doelen voor de langere termijn. In 2040 moet de volledige line-up van Hyundai 'volledig geëlektrificeerd' zijn. Daarnaast zet het merk vol in op waterstoftechnologie en de implementatie van autonoom rijden.
Lees verder

Belgische automagnaat Roland D'Ieteren overleden
Treurig nieuws uit België: Roland D'Ieteren, bekend van het gelijknamige bedrijf dat onder meer verantwoordelijk is voor de import van auto's van de Volkswagen Groep, is overleden.
Lees verder

Elektrische Bollinger B1 en B2 in productievorm
De Amerikaanse start-up Bollinger Motors heeft de B1 en B2 in praktisch productierijpe vorm getoond. De twee elektrische werkpaarden krijgen elk een vanafprijs van zo'n €104.000.
Lees verder

Porsche bouwt miljoenste Cayenne
De Porsche Cayenne heeft een belangrijke mijlpaal bereikt: sinds de introductie van de SUV in 2002 zijn er nu één miljoen exemplaren van gebouwd. Daarmee heeft de Cayenne de zeven cijfers aanzienlijk sneller bereikt dan de 911, wat een goede indicatie geeft van hoe belangrijk de Cayenne voor het merk is geweest.
Lees verder

Prijzen BMW 4-serie Cabrio bekend
Dít zijn de prijzen van de BMW 4-serie Cabrio. De dakloze 4-serie komt direct in diverse smaken beschikbaar en staat vanaf maart 2021 bij de dealers.
Lees verder