donderdag 17 december 2020

Autoweek: In het Wild: Opel Kadett B (1971)

In het Wild: Opel Kadett B (1971)
Van de ooit zo populaire Opel Kadett zijn inmiddels nog maar relatief weinig exemplaren over. AutoWeek-lezer Bokke-Jan Boersma stuurde twee foto's van deze op het oog in prachtstaat verkerende tweedeurs Opel Kadett B coach in, compleet met fietsendrager. Uit aanvullende informatie van eigenaar Marc de Vette blijkt dat de Opel ook daadwerkelijk uniek genoemd mag worden.
Lees verder

Subaru Forester wordt gefacelift
De Subaru Forester wacht binnenkort een facelift. Dat blijkt wel uit deze foto's die geschoten zijn in de Verenigde Staten. De wijzigingen lijken zich grotendeels beperkt te houden tot het front van de Forester.
Lees verder

Weblog: Nostalgisch dilemma
Drie maanden nadat we geacht werden om thuis te gaan werken, had ik goede moed dat er vroeg of laat wel weer een keer een moment zou komen dat we weer op kantoor zouden moeten verschijnen. Mijn vorige auto moest de deur uit, die werd me vanwege de kilometerstand wat te spannend. Het was misschien op dat moment nog niet per se nodig, maar ik besloot op zoek te gaan naar een auto waar ik (als het eenmaal weer zover zou zijn) lekker kilometers kon gaan maken. Ik woon op pakweg 100 kilometer van ...
Lees verder

Huidige Skoda Fabia Combi moet langer door
De volgende Skoda Fabia wordt klaargestoomd voor z'n marktintroductie in 2021. Er komt ook weer een Combi, maar die laat een stuk langer op zich wachten dan de hatchback.
Lees verder

Nissan GT-R (X) 2050 Concept is futuristische buikschuiver
Is dit een vooruitblik op een nieuwe Nissan GT-R, of slechts een heftig futuristische designstudie met een slimme naam?
Lees verder