dinsdag 29 december 2020

Autoweek: Laadrobots Volkswagen bijna klaar voor actie

Laadrobots Volkswagen bijna klaar voor actie
Volkswagen werkt al een tijd aan robots die ervoor zorgen dat geparkeerde elektrische auto's bijgeladen worden. De 'tankhulpjes' zijn nu bijna klaar voor het echte werk.
Lees verder

Eindejaarsvideo – Damiaan - Mercedes-Benz S500
AutoWeek-hoofdredacteur Damiaan Hage neemt een Mercedes-Benz S 500 mee voor zijn terugblik op het jaar. Een nieuwe S-klasse roept altijd de vraag op of het de beste auto ooit is. Nou, dat is wat kort dag, maar het is in ieder geval een verdraaid goede auto. Hij heeft collega Frank Jacobs aan de lijn en ze praten over de Honda E, het niet doorgaan van de Formule 1 op Zandvoort en het verdwijnen van de files.
Lees verder

Ford Mustang Mach-E - Rij-impressie
Ford probeert de Mustang Mach E te verkopen als een nieuw soort Mustang. Dat is het echter niet, de elektrische cross-over kan bijna niet verder van de legendarische pony car afstaan. En dat is maar goed ook.
Lees verder

ADAC: 'Bruikbare laadruimte auto's soms fors onder opgave'
Fabrikanten geven soms veel meer laadruimte op dan er in de praktijk benut kan worden. Dat concludeert de ADAC na een uitgebreide test van auto's in alle segmenten.
Lees verder

Goedkoopste tankstations van 2020 bekend
Afgelopen jaar was het qua prijzen een feest aan de pomp. Toch loont het vaak nog wel om uit te zoeken waar brandstof het goedkoopst is.
Lees verder