dinsdag 15 december 2020

Autoweek: Lamborghini blijft onder hoede van Volkswagen

Lamborghini blijft onder hoede van Volkswagen
De Raad van Bestuur van Volkswagen heeft besloten dat Lamborghini en Ducati onderdeel blijven van het concern. Bentley komt, zoals reeds bekend, onder verantwoordelijkheid van Audi te staan om de elektrificatie van het luxemerk te vergemakkelijken. De toekomst van Bugatti blijft echter nog in nevelen gehuld.
Lees verder

Rijscholen wacht schadepost van 'enkele tientallen miljoenen'
Door de maandag afgekondigde lockdown mogen rijscholen geen rijles meer geven. De schade voor rijschoolhouders in ons land kan door de strengere maatregelen oplopen tot tientallen miljoenen euro's. Dat zegt voorzitter Ruud Rutten van de Federatie Autorijschool Management (FAM).
Lees verder

Dit lees je in AutoWeek 51/52
AutoWeek 51/52 ligt vanaf morgen in de winkels, tijd om door te nemen wat je deze week kunt verwachten in ons bomvolle magazine.
Lees verder

Abt pompt Audi S3 op
Dít is de Audi S3 volgens Abt. Vind je de 310 pk van de normale Audi S3 te min? Daar valt zeker wat aan te doen met wat tuning van Abt.
Lees verder

Nieuwe hypercar McLaren gesnapt
McLaren werkt achter de schermen hard aan de ontwikkeling van de hybride Artura, maar de exclusieve sportwagenfabrikant heeft meer nieuws in het vat zitten. Het merk komt over enkele jaren met een knalharde opvolger van de P1, maar voor het zover is voegt het merk nog een nieuw model toe aan z'n Ultimate Series.
Lees verder