donderdag 10 december 2020

Autoweek: Mitsubishi laat nieuwe Outlander zelf zien

Mitsubishi laat nieuwe Outlander zelf zien
In beeld: de nieuwe Mitsubishi Outlander. Helaas komt de nieuwe Mitsubishi Outlander niet naar Nederland, ook de PHEV-versie niet.
Lees verder

Elektrische Atlix XT gefacelift voor onthulling
Atlis, een Amerikaanse start-up dat met de elektrische aangedreven XT de groeiende markt voor elektrische pick-ups wil betreden, heeft de XT nog eens tegen het licht gehouden.
Lees verder

Import occasions 2020 blijft achter
Maatregelen rond corona hebben de import van gebruikte auto's dit jaar flink afgeremd. Tot en met november werden 194.932 occasions vanuit het buitenland op Nederlands kenteken gezet, een min van 7,2 procent, zo blijkt uit cijfers van Bovag.
Lees verder

Mercedes-Benz S63 AMG – 2018 – 307.294 km - Klokje Rond
Of we toevallig zin hebben in een Klokje Rond-keuring van een twee jaar oude Mercedes S63 AMG. Nou zeker wel. We maken graag een afspraak. Maar eigenlijk heeft het bloedspoed want de auto is onlangs ingeruild en al weer verkocht voor de exportmarkt. Gauw alles aan de kant om dit wonder eens te aanschouwen en om toelichting te vragen bij die enorme kilometerstand.
Lees verder

Kia investeert 70 miljoen euro in motorenfabriek
Kia heeft 70 miljoen geinvesteerd in haar fabriek in Slowakije voor de productie van nieuwe mild-hybrid motoren. De 1.5- en 1.6 T-GDI leveren allebei meer vermogen dan voorheen het geval was.
Lees verder