zaterdag 12 december 2020

Autoweek: Optimal EV en grote Ford-dealer komen met elektrische Ford E450

Optimal EV en grote Ford-dealer komen met elektrische Ford E450
'Als Ford het zelf niet doet, dan doen wij het wel', moet Olathe Ford uit Olathe in Kansas hebben gedacht. De Amerikaanse Ford-dealer komt in samenwerking met Optimal EV met een volledig elektrische versie van de E450 in chassiscabine-variant.
Lees verder

Lexus LC 500 vs. Jaguar F-Type P450 - Dubbeltest
Lexus staat voor efficiëntie, kwaliteit en rust, maar het merk heeft ook een rebelse kant. De grootste uitlaatklep die de Japanners daarvoor hebben is een heerlijke, atmosferische V8, die nu in de schitterende Convertible-versie van de LC wordt gemonteerd. Of dat genoeg is om het brave imago voor één keer af te schudden, zoeken we uit naast een geboren rebel: de Jaguar F-Type.
Lees verder

Vijf 'vreemde kostgangers' uit het occasion-aanbod
Af en toe springen automerken wel eens uit de band en komen ze met een model dat een beetje vreemd afsteekt tegen de rest van het modellenaanbod. Hier zijn legio voorbeelden van te bedenken, maar welke 'bijzondere uitstapjes' zijn er te vinden in het occasionaanbod? We hebben er vijf op een rijtje gezet.
Lees verder

Toyota Yaris Hybrid - Achteruitkijkspiegel
Afgelopen week is Marco behoorlijk fan geworden van de Toyota Yaris, dus die neemt hij mee om Damiaan uit te leggen waarom dan precies. Het is alleen wel net de verkeerde versie van de Yaris, een Hybrid in plaats van de GR. Gelukkig kunnen ze het ook nog hebben over restomods en de invloed van […]
Lees verder

Back to Basics: Renault Talisman
De Renault Talisman loopt alweer sinds 2016 mee, maar we hebben de Franse sedan in tegenstelling tot de Peugeot 508 nog niet eerder in deze rubriek behandeld. Dit jaar heeft Renault de Talisman subtiel vernieuwd; een mooie aanleiding om de basisversie eens onder de loep te nemen!
Lees verder